23948sdkhjf

Nemlig.com indleder samarbejde med tankstationer

For at imødekomme efterspørgslen udvider nemlig.com sit leveringsområde. Samtidig indleder man et nyt samarbejde med tankstationerne F24 og Q8.
Online-supermarkedet nemlig.com lancerer nyt koncept, Click & Collect, og indleder samarbejde med tankstationerne Q8 og F24. Grundet stor efterspørgsel udvider nemlig.com sit leveringsområde, så forbrugere uden for Storkøbenhavn.

Nemlig.com ruller det nye koncept ud i byer, hvor der har været stor efterspørgsel på nemlig.coms service. Konceptet testes foreløbig på fire Q8 tankstationer i henholdsvis Slagelse, Næstved, Karlslunde og Roskilde og to F24 tankstationer i Holbæk og Ringsted. De to tankstationer i Karlslunde og Roskilde ligger på hovedmotorveje, således at det er nemt for de mange pendlere at svinge forbi og hente sine dagligvarer med hjem.

”Ønsket om en mindre travl hverdag hos danskerne har fået os til at tænke i nye baner og se på muligheden for at udvide vores leveringsområde, så vi kan tilbyde vores convenience til endnu flere danskere. Vi er derfor enormt glade for det nye samarbejde med Q8 og F24, som kan se værdien i at lette forbrugernes hverdag ved at tilbyde muligheden for at afhente dagligvarer på tankstationerne. Derudover får forbrugerne uden for Storkøbenhavn adgang til en række delikatesser, som de ellers skulle køre langt for at få fat i, da vi samarbejder med 25 af landets bedste specialbutikker, som eksempelvis Lagkagehuset, A.C. Perch’s Thehandel og Kongsbak Lassen fisk med flere, udtaler Stefan Plenge, adm. direktør for nemlig.com

Click & Collect lanceres onsdag d. 3 december 2014
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11